Esra Erol'la - Hakan ve Seba'da büyük şok

Esra Erol'la'da aşklarıyla milyonların konuştuğu Hakan ve Seba'da büyük şok. Hakan Seba ile evlenmesinin imkansız olduğunu söyledi, Seba şoke oldu.

Esra Erol'la - Hakan ve Seba'da büyük şok
Esra Erol'la'da aşklarıyla milyonların konuştuğu Hakan ve Seba'da büyük şok.

Programın bugünkü bölümünde Hakan yan stüdyoda, 'Bazı gerçekler var söylemediğim. Seba'yı gerçekten çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum ama bizim evliliğimizin imkansız olduğunu düşünüyorum' açıklamalarında bulundu.

Şoke olan Seba,' Gelsin yüz yüze konuşalım' dedi.

Ancak Hakan'ın bu söyledikleri şakaydı.

Yan stüdyodan Seba'nın yanına gelen Hakan Seba'nın yanına geldi. Seba, 'Şaka bile olsa asla istemem bu saatten sonra' deyip stüdyoyu terk etmek istedi.

STÜDYOYU TERK ETTİ

'Esra Hanım reklama girin' diyen Seba'yı Hakan stüdyoda kalması için zor ikna etti. 'Bu saatten sonra sen istesen de ben kabul etmem' diyen Seba'ya Hakan canlı yayında evlenme teklif edecekti ama Seba stüdyoyu terk etti.

ESRA EROL'DAN HAKAN'A FIRÇA

Bunun üzerine Esra Erol, Hakan'ı 'Sen bilmiyor musun böyle bir tepki vereceğini, niye şaka yapıyorsun. Böyle kötü bir sürpriz olur mu?' diyerek fırçaladı.

Stüdyoya geri dönen Seba, Hakan'dan yüzüğü alıp Esra Erol'a verdi ve 'Ben yüzük filan takmayacağım' dedi.

'ÇARŞAMBA GÜNÜ EVLENİYORLAR'

Hakan diz çöküp Seba'ya evlenme teklif etti. Seba'nın bu tepkisinin de şaka olduğu anlaşıldı. Teklifi kabul eden Seba, haftaya çarşamba günü evleneceklerini açıkladı.
BEYAZ GAZETE