Pınarbaşı'nda Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Protokol Ziyaretleri Yapıldı

14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Pınarbaşı Müftülüğü tarafından protokol ziyaretleri gerçekleştirildi.

Pınarbaşı'nda Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Protokol Ziyaretleri Yapıldı

İlçe müftüsü Nurullah Koçhan ve beraberindeki heyet, Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı ve belediye başkanı Mehmet Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Müftü Koçhan, ziyarette kaymakam ve belediye başkanına, Hz. Muhammed'i (S.A.V) temsil eden kırmızı gül takdim ederek kendilerini hafta içerisinde yapılacak konferans ve diğer etkinliklere davet etti. İlçe müftüsü Nurullah Koçhan ve ekibine ziyaretten dolayı teşekkür eden belediye başkanı Mehmet Yılmaz, bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası'nın ana temasının "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı '' olmasının çok anlamlı olduğunu, halkın da bu haftayı önemine uygun olarak idrak edeceğini, birlikte ve kardeşçe yaşayabilme kavramının içeriğinin doldurulmasına şu günlerde çok ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Yılmaz, "Yapılan etkinlikler buna katkı sağlayacak. Müftümüz nezdinde bütün müftülük personelinin ve halkımızın Kutlu Doğum Haftası'nı kutluyorum. Dünya insanlığının kardeşliğine ve barışına katkı sağlamasını diliyorum" dedi.

Müftü Koçhan, ziyaret anısına Kaymakam Helvacı ve belediye başkanı Yılmaz'a,Kur’an-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin (s.a.v.) hayatını anlatan kitaplar hediye etti.
Kaynak: İHA