Validen Kamu Yatırımlarına İnceleme

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Mustafakemalpaşa’daki kamu yatırımlarını inceledi.

Validen Kamu Yatırımlarına İnceleme

İlçe gezileri için Mustafakemalpaşa’yı ziyaret eden Vali Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Kaymakam Yalçın Bulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile beraber yeni binasında faaliyete başlayan Devlet Hastanesi, Roman TOKİ konutları ile yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu ve SGK binası inşaatlarında incelemelerde bulundu.

İlçenin büyük yatırımlarla yükseleceğini söyleyen Vali Karaloğlu, eksikliklerin tek tek giderilerek vatandaşın her alanda kaliteli hizmete kavuşacağını belirtti.

Karaloğlu, “ Son yıllarda devletimiz sağlık yatırımlarını arttırdı. Sağlıkta yaşanan bu altın çağdan Mustafakemalpaşa da nasibini aldı. İnsanımız hastaneye düşmek istemez, düşse bile en iyi hizmeti almayı hak eder. Sağlık Bakanlığı’nın ön gördüğü fiziki şartları bünyesinde barındıran 100 bin metrekare alan üzerine kurulu 252 yataklı yeni Devlet Hastanesi bugünden itibaren hizmettedir. Devletimiz var olsun. Vatandaşımız mimari ve ergonomik açıdan çağdaş bir hastaneye ve birinci sınıf sağlık hizmetine kavuştu. Personelinden, hastasına ve hasta yakınlarına kadar herkes bunun mutluluğunu yaşıyor. Mustafakemalpaşa’nın eksikliklerini tespit etme ve çözüm üretme noktasında irademizi ortaya koyacağız. Yapılan bu yatırımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Mustafakemalpaşa’ya dönük her yatırımın takipçisi olduklarını dile getiren AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ise, hizmetlerin yeni dönemde de hızla süreceğini kaydetti.

Atış poligonunda da incelemelerde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, sporcuların trap skeet atış gösterilerini izledi.
Kaynak: İHA