Taner Özdeş ile Duygu Çetinkaya arasında gergin anlar

Survivior All Star'dan elenen Taner Özdeş ile Duygu Çetinkaya canlı yayında yüzleşti, ikili arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.

Taner Özdeş ile Duygu Çetinkaya arasında gergin anlar
TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programının bugünkü konukları Taner Özdeş ile Duygu Çetinkaya'ydı. Çetinkaya'nın, Özdeş'e yönelik eleştirileri ikili arasında gergin anlar yaşanmasına neden oldu.

'All Star gibi bir platformda insanlar senin ismini yazdığında, sen tavır alıyorsan eğer, o insanlar da seni yazdığını rahatlıkla söylüyorlarsa, senin de beni niye yazdın diyebilmen lazım' diyen Çetinkaya, 'Sonuçta Taner o takımda performansının yeterli olmadığını kendisi de söylüyor. Ama insanlar onu yazdığı için Turabi, Hilmicem ve Taner'in oluşturduğu bir grup oldu, bu çember de bütÜn takımı yaktı. ben buradaki dürüstlükten bahsediyorum. Taner iki oyun kazandıktan sonra, 'Beni nasıl yazıyorlar' demeye başladı' ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Taner Özdeş, 'Beni Bozok ağabey de yazdı sen de yazdın ama hiç bir şekilde gelip sana dedim mi niye yazdın diye?' diye sordu.

'Hayır ama tavır aldın' yanıtını veren Çetinkaya'ya Özdeş, 'Tabiki alacağım bu bir oyun. Sen Hilmicem'e tavır almadın mı beni gönderdi diye?' dedi.

'HİLMİCEM TURABİ'NİN ARKASINDAN KONUŞURKEN ADADA DOST OLDU'


Duygu Çetinkaya da, 'Ben tavır almadım. O arkadaşımmış gibi gözüktü. Turabi'nin arkasından konuşup sonra kanka oldu. Beni yazmasına darıldım. Yoksa yarışmadan elenmek çok da hayatımı değiştirmedi' şeklinde konuştu.