Kardeş Belediyelerden Düzköy Belediyesi'ne İş Makinesi Desteği

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında herkese yer olduğunu söyledi.

Kardeş Belediyelerden Düzköy Belediyesi'ne İş Makinesi Desteği

CHP'nin 'Kardeş Belediyeler" projesi kapsamında İstanbul Beylikdüzü Belediyesi'nin Trabzon Düzköy Belediyesi hediye ettiği iş makinesı teslim törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Trabzon CHP İl Başkanı Güzide Uzun, baştan Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Belediye Başkanlarının yaptıkları ziyaretlerden ötürü morallerinin oldukça yüksek olduğunu belirterek "Bize destek olan sayın Genel Başkan Yardımcım ve Belediye Başkanlarım, 7 Haziran seçimleri öncesi Trabzon'a gelerek bize en büyük desteği verdiler. 13 yıldır bize dünyayı dar eden 'AK Parti iktidarına son' demek için bize verdikleri moralden dolayı çok mutluyuz. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti iktidarını tarihe gömeceğiz. Bunu hep birlikte yapacağız" dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Kardeş Belediye" kapsamında Dözköy'de bulunduklarını belirterek, Trabzon'a geliş amaçlarından birinin de hemşehri dayanışması olduğunu vurguladı. Ağbaba, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla çalışma başlattık. Her bölgeye gidip, dertleri dinleyip onların sorunları çözüm noktasında yardımcı olarak partimize güç katmaya çalışıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk'ün kurmuş olduğu bir parti. Kocamın bir çatısı var. Çatının altında herkese yer var. Bu çatının tapusu bize ait değil. Büyük çatının altındaki evin tapusu bu ülkeyi kuran herkesin bağıran bastığı Mustafa Kemal Atatürk'de. Bu çatının altında herkese yer var. AK Parti'ye oy vermiş, MHP'ye oy vermiş ve diğer partilere oy vermiş kardeşlerimizin hepsine yer var. Bu çatı herkesin çatısıdır. Bu yürüyüşte sizlerden destek bekliyoruz" diye konuştu

CHP'Lİ BELEDİYELERDEN DESTEK SÖZÜ
BüyüKçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise,"7 Haziran bizim hedefimiz. Cumhuriyeti kuran CHP bu işi çözmek zorunda. Türkiye'nin CHP'ye şiddetle ihtiyaç duyduğu bir seçime gidiyoruz. Bütün bu sorunların altından kalkacak olan bölünmüşlüğü, parçalanmışlığı, ötekileştirilmiş olan bu toplumu ancak eski güzel mozaiğine bir sol parti getirebilir" şeklinde konuştu.

Akgün, konuşmasının sonunda ise Düzköy Belediyesi'ne bir araç ve çocuk oyun parkı yaptırma sözü verdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Trabzon'dan çıkan isimler olarak bölgenin güzel olmasını istediklerini belirterek "Ülkemizin her tarafındaki insanlar bir birlerine güzel baksınlar. El birliğiyle bu güzel toparakları güzelleştirmeliyiz. Bir birimize destek olmalıyız. Çok çalışmalıyız. Okulda okuyan çocuklarımızı ve gençlerimizi hiç bir zaman unutmadık ve unutmayacağız. Onların her zaman yanında olacağız. Bu konuda çok duyarlıyız. Sizler bizi burda mahçup etmeyeceksiniz bizde sizi İstanbul'da mahçup etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. İmamoğlu, konuşmasının sonunda iş makinesi hediyesinin ardından Düzköy'ün bir mahallesine oyun parkı yaptırma sözü verdi.

DÜZKÖY'DE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTILAR.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Trabzon Düzköy Belediyesi'ne hediye edilen iş makinesi teslim töreninin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Trabzon CHP İl Başkanı Güzide Uzun, CHP Trabzon Milletvekili adayları ve partililerle birlikte Düzköy ilçesinde seçim çalışması yaparak vatandaşlarla bir araya geldiler. İlçede büyük bir ilgiyle karşılaşan CHP heyeti kadınlara ve çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.
Kaynak: İHA