Gülen'e devletin parasıyla vip sağlık hizmeti

Fethullah Gülen’in doktorunun paralel yapının Batı Karadeniz imamı Prof. Dr. Mehmet Yazıcı olduğu belirlendi. Yazıcı’nın Gülen’i tedavi etmek için devletin parasını kullandığı ortaya çıktı.

Gülen'e devletin parasıyla vip sağlık hizmeti
Gülen'e devletin parasıyla vip sağlık hizmeti
Paralel yapının Batı Karadeniz İmamı Kardiyolog Prof. Dr. Mehmet Yazıcı'nın Fethullah Gülen'in doktoru olduğu ortaya çıktı. Ritim bozukluğu nedeniyle hastanede yatan Gülen'i tedavi etmek için üniversitenin imkânlarıyla ABD'ye gitmiş. 17 ve 25 Aralık'ta hükümete darbe planlayan paralel yapının tüm planları ve yapıya bağlı imamlar son operasyonlarda bir bir deşifre ediliyor. Son olarak Bolu Emniyeti'nin yaptığı operasyonda paralel yapının İzzet Baysal Üniversitesi'nde neler çevirdiği ortaya çıkarıldı.

İMAMI GÜLEN'İN DOKTORU


Paralel yapının en kritik isimlerinden biri Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yazıcı. Yazıcı paralel yapının Batı Karadeniz imamı. Yazıcı'nın çok önemli bir görevi daha var. Paralel yapının başı Fethullah Gülen'in doktoru.

ADAMLAR YERİNDE KALACAK


Gülen geçtiğimiz yıl ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yazıcı, Gülen'in tedavisi için hemen ABD'ye gitmiş. Yazıcı üniversitenin imkânlarını da sonuna kadar kullanmış. Prof. Dr. Yazıcı üniversitede rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun'dan bile daha yetkili hale gelmiş. Geçen yıl yapılan seçimler öncesinde Rektör Hayri Coşkun'a, “Bizim adamlar yerinde kalacak. Yoksa oy alamazsın” diyerek talimat verdiği de tespit edildi.

BENİM ARKAMDA NAMAZ KILAR

Soruşturma dosyasına giren bilgilere göre Mehmet Yazıcı istediğini yapmayan dekanları tehditle yıldırmaya çalışmış. Yazıcı bir dekana, “Rektör benim arkamda namaz kılar” diyerek gözdağı vermiş.

ÖĞRENCİ EVİNE SOHBETTE GİTTİ


Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun'un paralel yapıya bağlılığı fotoğraflarla belgelendi. Batı Karadeniz İmamı Prof. Yazıcı'nın sözünden çıkmayan Rektör Coşkun zaman zaman paralel yapının öğrenci evlerini ziyaret ederek yemekli sohbet toplantılarına katılmış.

Gülen'e devletin parasıyla vip sağlık hizmeti