Caner Yenidünya Nikah Şahidi Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya nikâh şahidi oldu.

Caner Yenidünya Nikah Şahidi Oldu

Küre eski Belediye Başkanı Ahmet Demirtaş’ın kızı Deniz Demirtaş ile Kastamonu Üniversitesi Küre Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ahmet İrgin dünya evine girdi. Çiftin nikâh şahitliğini ise 22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım ve CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya yaptı. Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı’nın kıydığı nikâh törenine katılan Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, genç çifte mutluluk dileyerek evlilik cüzdanını geline verdi.

Küre Eski Belediye Başkanı Ahmet Demirtaş’ın kızı Deniz Demirtaş ile Kastamonu Üniversitesi Küre Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ahmet İrgin ile dünya evine girdi. Küre Belediye Düğün Salonunda düzenlenen nikâh törenine, 22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım, Tapu Kadostra Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya, Kastamonu Üniversitesi Küre Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Öğreten, CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof Dr.Caner Yenidünya, CHP Kastamonu 24.Milletvekili Adayı Hasan Baltacı, CHP Seydiler eski Belediye Başkanı Şahin Aydın, CHP Kastamonu il yöneticileri, Küre İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Canbaz ve Muzaffer Gülsoy’un ailelerinin içinde olduğu birçok kişi ile gelinin ve damadın yakınları katıldı.

Çok geniş ve düzenli olarak yapılan düğün salonunda davetlilerin yoğunluğu ile birçok kişi nikâh törenini ayakta izlemek zorunda kaldı. Düğüne CHP Kastamonu İl ve Merkez İlçe Teşkilatı tam kadro katıldı.

CHP 1. sıra Milletvekili adayı Prof Dr. Caner Yenidünya Küre Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile halay çekti. Caner Yenidünya, yeni evli çifte mutluluklar diledi.
Kaynak: İHA