Bir Proje Daha Hayata Geçti

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, seçim beyannamesinde yer alan 24 projeden birini daha hayata geçirdi.

Bir Proje Daha Hayata Geçti

Çeşitli nedenlerden dolayı ilçeleri hiç ziyaret edemeyen vatandaşlara Mahalle Muhtarları vasıtasıyla ulaşan Erzincan Belediyesi, 35 vatandaşı ilçeleri görme fırsatı sundu.

Erzincanlı vatandaşlar,“İlden İlçeye Gönül Köprüsü” projesi kapsamında 13 Nisan Pazartesi günü Belediye hizmet binası önünden, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcıları Şükrü Beyitoğlu, Karabey Atıcı, Halit Mutlu ve Sami Mollaoğulları tarafından uğurlandı.

Başkan Başsoy Erzincanlı vatandaşları uğurladığı sırada yaptığı açıklamada “Seçim Beyannamemizde de belirttiğimiz “İlden İlçeye Gönül Köprüsü” programını hayata geçirdik. Kendi ilimizde yaşayan birçok insan ilçelerimizin tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı bulamamış. Bu eksikliği gidermek amacıyla 60 yaş üstü yaklaşık 35 hemşehrimizi ilçelerimizi gezdiriyoruz. Program 3 gün sürecek.” Dedi.

Erzincanlı vatandaşların ilk iki gün Kemah, İliç Kemaliye ve Refahiye ilçelerini ziyaret edecekleri üçüncü gün ise Üzümlü, Tercan, Çayırlı ve Otlukbeli ilçelerini ziyaret edecekleri öğrenildi.

Proje kapsamında ise ziyaretlerin belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.
Kaynak: İHA