Burhaniye’de Koruma Başkanı Yaramış İstifa Etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz yılın temmuz ayında göreve başlayan Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ali Yaramış istifa etti.

Burhaniye’de Koruma Başkanı Yaramış İstifa Etti
Dedikodu ve karalama kampanyalarının kendini çok yorduğunu anlatan Yaramış, istifa dilekçesini Kaymakamlığa verdiğini söyledi.


Burhaniye de, 01 Temmuz 2014 tarihinde göreve başlayan Ali Yaramış, bu güne kadar önemli çalışmalara imza atarken, kurumun eskiden gelen borçlarını da ödedi.

Görevi devir aldığında kurumun, 41 bin 759 lirasının bekçilere olmak üzere toplam 273 bin 759 lira borcu olduğunu anlatan Ali Yaramış,” Şu ana kadar 689 bin lira para topladık. SGK’ya ve bekçilere olan borcumuzun tamamını ödedik. Şu anda kasamızda 23 bin lira paramız var. 33 bekçimiz görev yapıyor. Disipline uymayan 3 personeli görevden uzaklaştırdık. Bizim hakkımızda bir takım suçlamalar yaptılar. Fakat biz bunların hepsinden aklandık. Başımız dik. Ancak, yapılan olumsuz propagandalar yüzünden çok yoruldum. Sonuç olarak, görevimizi temiz kalplilikle, askeri disiplinimle bu güne kadar hiçbir maaş almadan yürüttüm. Ancak, çok yoruldum. Bu nedenle bu gün istifa dilekçemi kaymakamlığa verdim” dedi.

Kaynak: İHA