Turabi: Beni diskalifiye ettireni hastanelik ederim

Survivor All Star'ın en popüler yarışmacılarından Turabi'nin en son olan yarışmalarda yaptığı hareket sonucu Acun Ilıcalı'dan uyarı almıştı. Turabi diskalifiye edilmesi hakkında 'Kendisini diskalifiye ettirecek ismi hastanelik ederim' dedi.

Turabi: Beni diskalifiye ettireni hastanelik ederim
Turabi: Beni diskalifiye ettireni hastanelik ederim
Türkiye'de yayınlanmış 'Survivor'ların en iyisinin belirleneceği 'Survivor All star'ın en tartışılan ismi Turabi'den rakiplerine gözdağı verdi.

Yaptığı kural dışı üç hareket nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından belli bir süre oyun dışı tutulan Turabi, benzer bir hareket daha yaparsa 'Survivor All Star'dan gönderilecek.

Daha önce yaptığı hareketleri de göz önüne alan Ilıcalı 'Programın temizliği açısından yapacağı ilk harekette göndereceğim Turabi'yi...' diye uyarmıştı.

'6 AY FİZİK TEDAVİ OLMAYA GİDER'

Diskalifeye olması durumunda ne yapacağı sorulan Turabi 'Diskalifiye olmama kim yol açarsa ben Türkiye'ye, o da hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider. Açık ve net! Yok öyle; ben onun yüzünden diskalifiye olacağım, o burada hayallerim üzerinden yarışmaya devam edecek. Buna izin vermeyeceğim.'dedi.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN