Havza Ziraat Odası Yenileniyor

Havza Ziraat Odası binasında tadilat çalışmalarının ilk etabının tamamlandığı bildirildi.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, yaptığı açıklamada, hizmet binasında yapılan yenileme çalışmalarının ilk etabının tamamlandığını belirtti.

Yenileme çalışmalarına öncelikli olarak idari kısımdan başlandığını, çalışmalar kapsamında odaya yeni bir toplantı odası ve başkanlık odası kazandırıldığını ifade eden Genç, "Tadilat ve yenileme çalışmalarımızın ilk etabı tamamlandı. Bundan sonraki etapta hedefimizin odamızın hizmet alanlarının tadilatını yaparak çiftçimize en iyi hizmeti, kaliteli ve hızlı şekilde sunmak adına yenilemek. Göreve geldiğimiz günden itibaren çiftçimize hizmet için elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. İnşallah kısa süre zarfında odamızda ikinci bir danışman, çiftçilerimizin hizmetinde olacak" dedi.

Genç, Ziraat Odası olarak ilçede tohumluk ve zirai ilaç fiyatlarını aşağıya çekecek bir politika uyguladıklarını da kaydederek, "Şu an ilçemizde en uygun fiyatla ilaç ve tohumluk odamızda. Bu nedenle piyasadaki diğer firmalar da fiyatlarını aşağı çekmek durumunda kalıyor. Bu da çiftçimizin kazanması demek" ifadesini kullandı.
Kaynak: AA