Pınarbaşı'nda Öğrencilerden Emniyete Anlamlı Ziyaret

Kastamonu Pınarbaşı ilçesinde okuyan lise öğrencileri ilçe emniyet amirliğini ziyaret etti.

Pınarbaşı'nda Öğrencilerden Emniyete Anlamlı Ziyaret

Şehit Ayhan Sütçü Çok Programlı Lisesi 9. sınıf öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü kapsamında Pınarbaşı ilçe emniyet amiri Sait Şahin'i makamında ziyaret ederek teşkilat mensuplarının polis bayramını kutladılar. Öğrenciler, vatandaşların ve ülkenin güvenliğini sağlamak için mesai saatleri gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak çalışan polis teşkilatı mensuplarına teşekkür ederek onlarla birlikte pasta kestiler.

İlçe Emniyet Amiri Sait Şahin de öğrencilerin yapmış oldukları ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Öğrencilerimiz, öğretmenlerinin dahi haberi olmadan kendi düşünceleri ile böyle bir ziyaret gerçekleştirdiler. Biz bu şekilde düşünceli bir ziyaretten çok memnun olduk. Getirmiş oldukları pastamızı kestik, mesleğimizle ilgili öğrencilere tanıtımlar yaptık, telsiz konuşmasının nasıl yapıldığını gösterdik. Aralarında polis olmak isteyen öğrencilerimiz vardı onlarının sorularını ayrıca cevapladık. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin yapmış olduğu bu anlamlı ziyaretten dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum."
Kaynak: İHA