Kaza Geçiren Arkadaşları İçin Yardım Kampanyası Başlattılar

Ordu'da cipin çarpması sonucu yaralandıktan sonra Ordu Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Kumbaşı Balıkçı Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mehmet Çalış için balıkçı kooperatifleri yardım kampanyası başladı.

Eski Gülyalı Balıkçı Kooperatifi Başkanı İnan Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kumbaşı Balıkçı Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mehmet Çalış'ın 6 Nisan'da Kumbaşı Mahallesi'nde yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada cipin çarpması sonucu ağır yaralandığını hatırlattı.
Kaza sonrası vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Çalış için yardım kampanyası başlattıklarını belirten Sağlam, "Arkadaşımız uzun süre geçimini balıkçılıktan kazandığı için denize açılamayacak. Bu nedenle arkadaşımızın yardıma ihtiyacı olduğun düşünerek Kumbaşı, Yalıköy, Gülyalı, Piraziz ve Bulancak balıkçı kooperatifleri olarak yardım kampanyası başlattık. Başlattığımız bu kampanyaya başta valiliğimiz olmak üzere sivil toplum örgütleri ve siyasilerimizden destek bekliyoruz" dedi.

Sağlam, başlatılan kampanyanın ardından pazar günü saat 12.00'de bütün balıkçıların Gülyalı Balıkçı Kooperatifinde bir araya geleceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA