Şehit Cumhuriyet Savcısı Kiraz İçin Sarıkaya İlçesinde Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde rehin alındıktan sonra şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Şehit Cumhuriyet Savcısı Kiraz İçin Sarıkaya İlçesinde Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

İstanbul Çağlayan Adliyesi’ne giren iki terörist tarafından öldürülen Savcı Mehmet Selim Kiraz için Yozgat’tın Sarıkaya ilçesinde gıyabi cenaze namazı kılındı. AK Parti Sarıkaya Gençlik Kolları öncülüğünde ikindi namazının ardından Merkez Camide düzenlendi.

İlçe müftüsü Necmettin Kayar tarafından kıldırılan gıyabi cenaze namazına Sarıkaya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Erdem Altınhalka, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çetin, AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan, daire müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan, İstanbul Adliyesi'nde savcımız Mehmet Selim Kiraz’ın menfur saldırı sonucu şehit edildiğini belirterek, “Savcımızın, şehit oldu mekanı cennet olsun. Millet olarak büyük bir üzüntü duyuyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik düzenlenen bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Türk devletine ve kurumlarına yönelik hain planlar içerisinde olanlar hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır, birlik ve beraberliğimizi bozmaya uzanan eller kırılacaktır. Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve bütün Türk milletine başsağlığı diliyorum. Gıyabi cenaze namazını düzenleyen AK Parti Sarıkaya Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA