Müge Anlı'yı şoke eden sözler

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün ilginç bir hikayeye daha sahne oldu.

Müge Anlı'yı şoke eden sözler
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 3 çocuğu olan Nilgün Hanım'ın çocuklarının hepsini yıllar boyunca başka yerlere terk ettiği hikayesi vardı.

Nilgün Hanım'ın yıllardır hasret kaldığı büyük oğlu Rıdvan Bey telefonla canlı yayına bağlandı. Rıdvan Bey'in sözleri Müge Anlı'yı şaşırttı.

"BENİ SOKAK ORTASINA BIRAKAN KADIN ŞU AN CANLI YAYINDA"

Öz annesi tarafından 4 yaşında terk edildiğini anlatan Rıdvan Bey, 'Ben onu 18 yıldır görmüyorum. Beni sokak ortasına bırakan bir kadın şu an canlı yayında' ifadelerini kullandı.

'Ben onu babasının yanına bıraktım' diyen Nilgün Hanım'a ise oğlu Rıdvan Bey, 'Babasının yanına deme şimdi' diye çıkıştı.

Araya giren Müge Anlı, 'Peki Ferhat diye bir kardeşin olduğunu biliyor muydun?' diye sordu.

"ÜVEY ANNEMİN ELİNE SU DÖKEMEZ"

Rıdvan Bey de, '2004-2005 yıllarında öğrendim bunu. Araştırmaya gücüm yetmedi. Beni yengelerim, babaannem büyüttü. Babam sonra ikinci bir evlilik yaptı. O kadın benim annemin eline su dökemez' şeklinde konuştu.

Nilgün Hanım da buna karşılık, 'Ne söyleyebilirim ki... O beni silmiş, bazı olayları bilmiyor. Ben onlardan vazgeçmedim, zor durumda olduğum için gitmek zorunda kaldım' diye konuştu. BEYAZ GAZETE