Mhp’li Eryılmaz Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Turgutlu Ülkü Ocakları, Ülkücü İşçiler Derneği ve Turgutlu MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Mhp’li Eryılmaz Açıklaması
Ziyaretlerde iktidar vurgusu yapan Eryılmaz, “Manisa’da tarih yazacağız” dedi.


Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, önceki gün Turgutlu Ülkü Ocakları, Ülkücü İşçiler Derneği ve Turgutlu MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Eryılmaz, ziyaret geleneğini bozmayarak ilk ziyaretini ‘Evim’ dediği Ülkü Ocakları’na yaptı. Ülkü Ocakları’nı ziyaret eden Eryılmaz, gençlerle bir süre sohbet ettikten sonra gençlere gelecek ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Eryılmaz, Ülkü Ocakları ziyaretinden sonra Turgutlu Ülkücü İşçiler Derneği’ni ziyaret etti. İşçilerin sorunlarını dinleyen Eryılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ekonomik politikalarından söz ederek Türkiye’de asgari ücretin refah seviyesine çıkartacak partinin MHP olduğunu iddia etti. Eryılmaz, “İşçimizin alın terini, hakkını sonuna kadar savunduk savunmaya da devam edeceğiz. Bizlere sonuna kadar güvenin. Ülkeyi ekonomik durumdan kurtaracak olan MHP’dir. Haziran ayı Milliyetçi Hareket’in ayı olacaktır” diye konuştu.

“MİLLİYETÇİ HAREKET İKTİDAR OLACAKTIR”
Son olarak Turgutlu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Hasan Eryılmaz, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu ve yönetimi tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Teşkilat Başkanı Köktopçu, Eryılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Manisa’da böyle genç ve başarılı isimlerin çıkması bizleri gururlanmıştır. Hasan kardeşimize çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

MHP’li Hasan Eryılmaz ise “Turgutlu’da dava arkadaşlarımızla bir arada olmak onların coşkulu ve umutlu karşılamalarını görmek beni son derece mutlu etmiştir. Bu inançla şunu söyleyebilirim ki Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket iktidar olacaktır. Biz de bu doğrultuda çalışarak Manisa’da bir tarih yazarak Milliyetçi Hareket’in iktidarını perçinleştireceğiz” dedi.

Eryılmaz’ın ziyaretinde Türkiye Kamu Sen’e bağlı Turgutlu Türk Eğitim Sen temsilciği de yalnız bırakmadı.
Kaynak: İHA