İsparta'da Ön Seçime Katılım Oranı Yüzde 74

CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol ön seçim sonuçlarını değerlendirdi.

İsparta'da Ön Seçime Katılım Oranı Yüzde 74

CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol Demirkol açıklamasında, "İki aydır 18 aday adayı arkadaşımız yarışıyordu. Pazar günü ön seçimimizi gerçekleştirdik. Olaysız, oldukça demokratik ve medeni bir şekilde ön seçim gerçekleştirdik. Merkezde 1522 üyemizden 1062’si oy kullandı. Katılım oranı yüzde 70, ilçelerde 2104 üyemizden 1614’ü oy kullandı. Katılım oy oranımız yüzde 77. Isparta genelinde de 2676 üyemiz oy kullandı ve katılım oranımız yüzde 74 olarak gerçekleşti" dedi.



"ÇIKAN SONUÇ ÜYELERİMİZİN İRADESİDİR"
Çıkan sonuca kimsenin itiraz edemeyeceğini belirten Demirkol, "Bu sonuçlara göre aday adayımız İrfan Bakır 1267 oyla birinci sırada, İsa Önder Dinçtürk 1103 oyla ikinci sırada, Mustafa Ceyhan 1017 oyla üçüncü sırada, İzzet Beydoğan da 727 oyla dördüncü sırada tamamladı. Bu kıymetli 4 adayımız ve örgütümüzle birlikte Isparta’nın huzuruna çıkacağız. Tüm aday adaylarımıza çalışma döneminde gösterdikleri sağduyudan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca il ve tüm ilçe yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu çıkan sonuç üyelerimizin iradesidir. Halk kendi vekilini kendi tayin etmiştir. Buna kimsenin itirazı olamaz" diye konuştu.

Demirkol dört isim 7 Nisan’da YSK’ya bildirileceğini bildirerek, YSK'nın resmi sonuçları parti genel merkezine bildireceğini ifade etti.

Kaynak: İHA