Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Romanya'da basın toplantısında konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Savcı Selim Kiraz'ın şehit edilmesi ve AK Parti il binasına gerçekleştirilen saldırıyı değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Bizler yöneticiler olarak bu konuda dikkat etmek zorundayız. Bu malum terör örgütü ülkemiz içinde yeni değil. Terör örgütünün bu ülkedeki alçaklığı ve bunu üzerinden siyasi çıkar sağlamak isteyenler ne zaman böyle günlerde birlik olmayı öğreneceksiniz. Bu olay Türkiye'ye çok ciddi bir ders olmuştur. Şehidimizin yakınlarına Allah'tan rahmet diliyorum' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya'da ortak basın toplantısında konuşma yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

TERÖRLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Eşine ve tüm ailesina başsağlığı diliyorum. Bu akşam kendilerine bir taziye ziyaretinden bulunacağım.

Bu tür teröristlerin karşısında hep birlikte duracağız. Buna sonuna kadar gerekli mücadeleyi vereceğiz.

DEMOKRASİ BU TÜR SALDIRILARA PES ETMEZ

AK Parti Kartal binasına saldırıyı çözüm sürecini baltalamaya yönelik, demokrasiye yönelik bir tavır olarak görüyorum. Demokrasiye inanmayanların tavrı olarak görüyorum. Demokrasi bu tür saldırılarla pes edecek kadar basit değil.

BU ÖRGÜT ÜLKEMİZ İÇİNDE YENİ DEĞİL

Her an endişe ile yaşarsınız, buna karşı her tedbiri alırsınız. Bizler yöneticiler olarak bu konuda dikkat etmek zorundayız. Bu malum terör örgütü ülkemiz içinde yeni değil. Terör örgütünün bu ülkedeki alçaklığı ve bunu üzerinden siyasi çıkar sağlamak isteyenler ne zaman böyle günlerde birlik olmayı öğreneceksiniz. Bu olay Türkiye'ye çok ciddi bir ders olmuştur. Şehidimizin yakınlarına Allah'tan rahmet diliyorum.'