Ceyhan'da Kitap Okuma Etkinliği

Adana’nın Ceyhan ilçesinde "51. Kütüphaneler Haftası" etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Ceyhan'da Kitap Okuma Etkinliği

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kütüphane Müdürlüğü tarafından 51. Kütüphaneler Haftası’nda kitap okumanın önemine dikkat çekmek için kaymakamlık önünde Cumhuriyet Alanında kitap okuma etkinliği yapıldı.

Etkinlikte öğrencilerle birlikte kitap okuyan İlçe Kütüphane Müdürü Adnan Gönüllü, kitap okumaya dikkat çekmek için böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi.

Gönüllü, "Öğrencilerimize, vatandaşlarımıza kitap okumanın yeri, zamanı olmadığını gösterdik. Bu tip etkinliklerle kitap okumayı toplumumuza alışkanlık haline getirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Kitap okuma etkinliğine Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz, kamu personelleri ve vatandaşlar da öğrencilerle kitap okuyarak destek verdi.

Etkinliğe Sakarya Ortaokulu, Yaltır Kardeşler İlköğretim Okulu, Yarsuvat Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Toros Tarım Anadolu Lisesi’nden yaklaşık 250 öğrenci katıldı.

Kaynak: İHA