Çelikcan’dan Ak Parti Kadın ve Gençlik Kollarına Ziyaret

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler’i ziyaret ederek teşkilatlara yaklaşan seçimlerde başarı diledi.

Çelikcan’dan Ak Parti Kadın ve Gençlik Kollarına Ziyaret

AK Parti Adana İl Binası’nda gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Çelikcan, yakın zamanda göreve başlayan başkanlara başarılar diledi. İlk ziyareti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can’a yapan Çelikcan, burada bir süre Can ile sohbet etti. Başkan Çelikcan’a eşi Mehtap Çelikcan da eşlik etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Can, AK Belediyecilik hizmetlerini Yüreğir’e getirdiği için Başkan Çelikcan’a teşekkür etti

Kadınların siyasette mutlaka varolması gerektiğini söyleyen Başkan Çelikcan da, “Ben inanıyorum ki bu dönemde siyasette kadınlarımız daha fazla görev alacaklar. Yönetimde kadın eli olursa başarı daha fazla olur” şeklinde konuştu.

Başkan Mahmut Çelikcan daha sonra 4. Olağan Kongre’de AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Av. Alper Güler’i ziyaret etti. Av. Güler ile bir süre görüşen Başkan Çelikcan yaklaşan seçimlerde gençlere çalışmalarında başarı diledi. Yüreğir Belediyesi olarak her zaman teşkilatın yanında olduklarını belirten Çelikcan Adana’nın AK kadrolara teslimi için çalışmaları destekleyeceklerini söyledi.

Güler, ziyaretleri için Başkan Çelikcan’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA