Karatepe’de Parke Taşı Uygulaması Yapıldı

Kartepe Belediyesi, mahalle statüsüne kavuşan köylerde de devam ettiği yol iyileştirme çalışmalarını kapsamında, Karatepe mahallesinde kilitli parke taşı serme çalışması yaptı.

Karatepe’de Parke Taşı Uygulaması Yapıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in mahalle gezileri kapsamında, Karatepe mahallesinde belirlediği eksikliklerin giderilmesi için Belediye ekipleri çalışma başlattı. Ekipler Karatepe mahallesi yollarında sıkıntılı bölgelerde üst yapı iyileştirme düzenlemesi kapsamında kilitli parke taşı serme çalışması başlattı. Şirin sokak üzerinde gerçekleştirilen uygulamada ekipler, 120 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergahı 840 metrekare parke ve 240 metre bordür ile döşedi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarımız mahalle statüsüne kavuşan köylerimizde de gerçekleşmektedir. Karatepe mahallesinde yaptığımız mahalle gezisi ile tespit edilen sıkıntılı bölgelerde gördüğümüz eksikliklerin giderilmesi için ekiplerimizi seferber ettik. Karatepe gibi diğer mahallelerimizin de istek ve ihtiyaç duyduğu hizmetlere kavuşması için çalışmalarımız kesintisiz devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA