Anadolulular Kahvaltıda Buluştu

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Anadolulular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (MURANDER) üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.

Anadolulular Kahvaltıda Buluştu

Muratlı Yemek Sarayı’nda düzenlenen kahvaltı sonrası dernek sorunları ve yapılacak projeler gündeme geldi. Kahvaltı etkinliğinde bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden dernek üyeleri, organizasyonu düzenleyen MURANDER Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.

Kahvaltıyı tertip eden Kerem Demir’e ve tüm katılanlara teşekkür eden MURANDER Başkanı Burhan Sezgin, üyelere, dernek olarak düzenleyecekleri konser organizasyonu ile ilgili bilgiler verdi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan MURANDER Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Kerem Demir ise, dernekleşmenin önemine vurgu yaptı. Demir, "Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Dernekleşmek basit bir olay değildir. Dernekçilik farklı bir olaydır. Dernek Yöneticileri kalkıp konuştuklarında, bizler içimizdeki hususları kendilerine olumlu ya da olumsuz aktarırsak, ancak o zaman bir şeyler olabilir" dedi.

Öte yandan, piknik etkinliği ve diğer sosyal aktiviteler hakkında da fikir alışverişi yapıldı.
Kaynak: İHA