Sözlü Açıklaması

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İmamoğlu ilçesinin altyapı hizmetlerinin 2 yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Sözlü Açıklaması

Sözlü, bazı açılış ve ziyaretlerde bulunmak için gittiği İmamoğlu'da, 100 km kanalizasyon, 20 km yağmur suyu şebekesi, 150 km içme suyu şebekesi ve atık su tesisi projelerini gerçekleştireceklerin açıkladı.

Yedigöze Barajı’ndan, sulama suyuyla beraber, içme suyunu ilçeye getireceklerini söyleyen Sözlü, "2 yıl içinde bunlar bitecek, sonra da yolunu, asfaltını dökeceğiz, düzenlemesini, kaldırımını yapıp çıkacağız. İmamoğlu’nun köylerinin yolları da inşallah bu yaz içinde eksiksiz olarak bitecek” dedi.

8 ay önce faaliyete geçen ASKİ İmamoğlu Şubesi’nin resmi açılışını da gerçekleştiren Sözlü, "Buraya yapacağımız hizmetle İmamoğlu’nu ücra bir ilçe olmaktan çıkarıp, modern bir yerleşim birimi haline getireceğiz" diye konuştu.

Adana genelinde geçen yıl 500 km yol yaptıklarını ve bu yılda 1100 km yol ihalesini verdiklerini söyleyen Sözlü, İmamoğlu’nda köy yollarını ana yollara kavuşturarak, ulaşımda kolaylık sağlayacaklarını söyledi.

Sözlü ayrıca, tarla yollarının da ıslah çalışmaları için projeler hazırladıklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimleriyle iş birliği içerisinde, İmamoğlu’ndan Feke’ye, Saimbeyli’den Tufanbeyli’ye kadar hizmetin en kalitelisini getireceklerini ifade eden Başkan Sözlü, "Buraları yerinde kalkındıracağız, bütün projeleri yerinde uygulayacağız. Bizleri sizler seçtiniz ve 15 ilçemizde hizmet boynumuzun borcu. İnşallah hedefimiz 100 bin nüfuslu modern İmamoğlu" dedi.

Kaynak: İHA