Hüseyin Gülerce o iddia hakkında konuştu

CHP'nin kapatılacağı iddialarına Hüseyin Gülerce'den çarpıcı yorum...

Hüseyin Gülerce o iddia hakkında konuştu
Hüseyin Gülerce o iddia hakkında konuştu
Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hüseyin Gülerce CHP'nin kapatılacağı iddiası hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bu yaşananları bir tiyatro olarak niteleyen Hüseyin Gülerce 'seçimlere az bir zaman kala bu gibi olaylar CHP'ye yakışmıyor insanların karşısına bu gibi şeylerle değil de projelerle çıkın' dedi.

BU BİR TİYATRO

CHP ve bugünün HDP'sinin parti kapatılmasını zorlaştıran madde anayasaya girecekken karşı çıktıklarını söyleyen Hüseyin Gülerce 'Kemal Kılıçdaroğlu bugün diyor ki; 'bizi kapatmaya kalkıyorlar' bu birincisi. İkincisi bu bir tiyatro. Şu anda Fuat Avni bir kişi değil, Fuat Avni bir heyet. Bu heyet şimdi CHP kapatılacak diye kuyuya bir taş attı. Parti kapatmayı engellemek isteyen AK Parti'ydi. CHP'yi kapatmak AK Parti'ye yüklenecek bir ima bile olamaz çünkü; AK Parti partiler kapatılmasın diye uğraşmıştır bu yaşanalar bir tiyatrodur' şeklinde konuştu.

CHP'Yİ KİMSE KAPATAMAZ


Tiyatroda da baş aktörün Fuat Avni olduğunu söyleyen Hüsetin Gülerce 'Bu konu Fuat Avni'nin gündeme getirdiği bir konu. Sayın Kılıçdaroğlu da kapatmaya çalışıyorlar diyor. Bu ülkede AK Parti iktidarda olduğu sürece kimse parti kapatamaz. CHP rahat olsun CHP'yi hiç kimse kapatamaz. Yine uğraşırlarsa Kürt siyasi hareketinin bir partisi için uğraşırlar ama bu saatten sonra onun için de uğraşamazlar. Hal böyleyken CHP'nin kapatılması mümkün değilken bu tiyatro ne şimdi? Bunlar CHP'ye yakışmaz' ifadelerini kullandı.