Bayan Muhtarından Kadın Seçmenlerine Jest

Konya’nın Seydişehir İlçesine bağlı Kızılcalar Mahallesi’nin kadın muhtarı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yalnız yaşayan ve yaşam mücadelesi veren kadınları unutmadı.

Bayan Muhtarından Kadın Seçmenlerine Jest

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile bir restoranda yaşam mücadelesi veren ve onları da bu özel günde hatırlayan birinin olduğunu hissettirmek isteyen Gülbüs Erdoğan seçmenleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Misafirlerine çiçek dağıttı.

Ayrıca Muhtar Erdoğan, Uzman Psikolojik Danışman Eğitimci Yazar Ayşe Ünüvar’ı da kahvaltıya davet ederek yaşam mücadelesi veren bayanların sorunlarını dinleyerek onlara destek olmasını sağladı.

Hayatta inandığı şeylerin olduğunu kaydeden Muhtar Gülbüs Erdoğan, “Ben hayatta şuna inanıyorum. Üzüntülerin paylaşıldıkça azaldığına, sevinçlerin ise paylaşıldıkça çoğaldığına inanıyorum. Her şeyin doğal samimi olanını çok seviyorum. Ayaklarınıza sağlık. Herkes her türlü destek veriyor. Teşekkür ediyorum” dedi.

Seydişehir’in güzel kadınları, Anadolu kadınları ile aynı yerden olmaktan büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Uzman Psikolojik Danışman Ayşe Ünüvar ise, “Ben oynamalı, gülmeli kadınlar günü kutlamalarında değil, böyle yaralarımızı birlikte sardığımız kadınlar günü kutlamalarından yanayım. Ben bugün çok mutlu oldum. Çünkü kendi toprağımın, insanları ile bir aradayım. Onlarla beraber bir yudum çaya sevgimi kattım. Sevginizi kattım, çok mutluyum. Ben Gülbüs hanıma teşekkür ediyorum. Bir bayan olarak onunla guru duyuyorum” şeklinde konuştu.

Program sonunda Uzman Psikolojik Danışma Ayşe Ünüvar, kahvaltıya katılan bayanlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.
Kaynak: İHA