Yomra’da Kadınlar Günü Kutlaması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Yomra Belediyesi ve AK Parti ilçe teşkilatı ortaklaşa program düzenledi.

Yomra’da Kadınlar Günü Kutlaması

Programa Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Işıl Demir Güner, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Bayram Öztürk, Fatma Karahasan, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Alhas, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Özcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir konuşma yapan Başkan Sağıroğlu, “Ülkemizin Mehmetçiklerini doğuran binlerce şehit analarının içinde olduğu onurlu Türk kadını, özverili ve üretken çalışmaları ile aileyi ve toplumumuzu şekillendiren en önemli varlıktır. Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizlerden esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında kadınlar gönüllerince eğlenirken, Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu da onlara eşlik etti.
Kaynak: İHA