Yeşil Bir Çan İçin Ücretsiz 50 Bin Fidan

Çanakkale’nin Çan İlçesinde, Çan Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü ‘Daha güzel daha zengin Çan için, fidan dikelim’ kampanyası düzenledi.

Yeşil Bir Çan İçin Ücretsiz 50 Bin Fidan

Kampanya kapsamında İlçenin Atatürk Şehir Merkezinde kurulan stantlarda Çanlılara 50 bin adet Dut, Ihlamur, Kestane, Ceviz, Akasya, Çınar ve tüplü Fıstık Çamı dağıtıldı. Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, “Mutlu bir gelecek, yeşil Bir Çan için 50 bin fidan 50 bin hayat dağıtıyoruz sloganıyla başladığımız kampanyamızda halkımıza fidan dağıtımı yapıyoruz. Ağaç dikimi ile ilgili çok şeyler söylenebilir. Ama Çan’ın yeşil bir kent olması anlamında önemli bir katkı bu bizim vatandaşlarımızdan ricamız buradan almış oldukları fidanları uygun yerlere dikmeleri. İnşallah daha yeşil bir Çan’da yaşamayı ümit ediyoruz” dedi.

Atatürk Şehir Merkezi’ndeki stantlarda Fidan dağıtım kampanyasına Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Hakan Fırat, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Orman İşletme Müdürü Mehmet Akkan, Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Uğureli de katıldı.

Kaynak: İHA