Ak Parti Aday Adayı Mustafa Demirci’ye Sevgi Seli

AK Parti Aday Adayı Mustafa Demirci seçim çalışmaları kapsamında Giresun İl Merkezi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Ak Parti Aday Adayı Mustafa Demirci’ye Sevgi Seli

Giresun Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı’ndan istifa ederek 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Mustafa Demirci esnafları ziyaret ederek dua istedi.

Giresun’un en işlek Gazi Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan ve onlardan moral aldığını belirten Mustafa Demirci, bu sevgi seli karşısında duygulandığını ifade etti.

AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Demirci, "2015 genel seçimleri için aday adaylığımı açıkladığım günden itibaren değil değişik Sivil Toplum Kuruluşları bünyesinde yöneticilik yaptığım sürece ve siyasetçi olarak her zaman halkımızın içerisinde bulundum. Bu günde aday adayı olarak esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaretimizde kucak açmaları destek vermeleri memnuniyet vericidir. Esnaflarımızı ziyaret ederek ve gezi sırasında karşılaştığımız vatandaşlarımızla tokalaşarak hayır dualarını istiyorum. 2007 yılında yapılan genel seçimlerde AK Parti’den4. sıra milletvekili adayı olmuştum ve halkımızdan büyük destek görmüştüm. O günde bugünde bize destek veren halkımıza minnettarız. Allah nasip ederse, doğduğumuz, büyüdüğümüz ve ekmeğini yediğimiz topraklara hizmet edebilmektir. Allah, bu görevi hakkımızda hayırlısı olacaksa ve bölgemize hizmet edebileceksek bizlere nasip etsin. Bu süreçte herkesin destek dualarını talibim. Desteklerinden dolayı esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Aday Adayı Demirci’nin temaslarda bulunduğu her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştığı görüldü.

Kaynak: İHA