Kadışehri İlçesinden Kısa Kısa

Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde Lütfullah Kayalar Mahallesinde yapımı tamamlanan "Kadışehri İlkokulu" 9 Mart 2015 pazartesi günü eğitim öğretime açılıyor.

Kadışehri İlçesinden Kısa Kısa

91 öğrencinin eğitim göreceği 12 derslikli Kadışehri İlkokulu’nda bir anasınıfı iki 3'üncü ve birer de 1'nci, 2'nci ve 4'üncü sınıf olmak üzere toplam beş şubeden oluşuyor. Okul bu yıl Vasfibey Mahallesi ile Hanözü ve Çamsaray köylerinde oturan çocuklar eğitim görecek.

ÖĞRENCİLERE ÖYKÜ KİTABI
Kadışehri Kaymakamlığı öğrencilere milli ve manevi değerleri aşılamak için milli eğitim müfredatında bulunan "Değerler Eğitimi" dersini pekiştirmek için bütün ilkokul şubelerine "Öykülerle Değerler Eğitimi" adlı bu setten aldı. Alınan kitap setleri Pazartesi günü okul idarecilerine ve öğretmenlerine teslim edecek. Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, kitapların temini noktasında kendilerine yardımcı olan Azim Kitap Finans Müdürü Bekir Şahin'e teşekkür etti.

KÖY ÇOCUKLARINA OYUN PARKI
Kadışehir Kaymakamı Ali Doğan, köy çocuklarının oynaması ve eğlenmesi için şişme oyun parkı getirdi. Havaların iyi gitmesi durumunda oyun parkını ilçe milli eğitim müdürlüğü koordinesinde Pazartesi gününden itibaren başta köy okulları olmak üzere ilk ve ortaokullarda dolaşmaya başlayacak
Kaynak: İHA