Giresun Valisi Karahan, İl Genel Meclisi Toplantısına Katıldı

Giresun Valisi Hasan Karahan, İl Genel Meclisi ile 2015 yılı içerisinde de uyumlu bir şekilde çalışarak, köylere ciddi hizmetlerin gitmesini sağlayacaklarını söyledi.

Karahan, Giresun İl Genel Meclisi'nin Mart ayı toplantısına katıldı.

Burada meclis üyelerine hitap eden Karahan, meclis üyeleri ile uyumlu çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Karahan, 2014 yılını "başarılı" diye değerlendirdiklerine vurgu yaparak, şunları kaydetti:
"Müstakilen bizim valilik dönemimize rastlayan bir yıl oldu. 2014 yılının başından sonuna kadar bizim sorumluluğumuz da geçirilen bir yıl oldu. Özel idarenin karar organı İl Genel Meclisi'dir. İcra organı da valilik ve teşkilattır. Biz de işlerimizi birlikte konuşarak, danışarak, kaynakları da göz önünde bulundurarak planlı bir şeklide başlattık, yürüttük ve devam ediyoruz. Bizim açımızdan uyumlu bir şeklide götürdüğümüze inanıyoruz. Kendi öz kaynaklarımızı sizlerle konuşarak, danışarak, çok fazla dağıtmadan başlamış işleri bitirerek, çok fazla yeni projelere girmeden, çünkü çok az bir kaynakla işleri yürütüyoruz. Mümkünse kendi imkanlarımızı artırarak bu hizmetlerimizi yürüttük ve yürütmeye devam edeceğiz. Bize vermiş olduğunuz destek ve güven için teşekkür ediyoruz."
Giresun İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel ise Vali Karahan'a teşekkür ederek, "Meclisimiz birçok önemli karara imza attı. Bunlardan bence en önemlileri turizm ve gençlerimizin spor yapması için gerçekleştirilen yatırımlar, atılan adımlardır. Bu konuda Sayın Valimiz çok duyarlı. Onun desteğiyle bu zamana kadar özellikle turizmde çok yol aldık ve almaya da devam edeceğiz. Turizm alanında yapılan yatırımların Giresun ekonomisine çok katkı sağlayacağını düşünüyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA