CHP, Mimar Sinan'ın ölüsüne bile zulmetmiş

Osman Gökçek Beyaz TV ekranlarında CHP döneminde Mimar Sinan'ın naaşına yapılan zulmü belgelerle ispat ederken " Ölüsüne bile zulmettiler Mimar Sinan'ın ölüsüne. Bunlar böyle." dedi.

CHP, Mimar Sinan'ın ölüsüne bile zulmetmiş
CHP, Mimar Sinan'ın ölüsüne bile zulmetmiş
CHP'nin tek parti döneminde 64 bin kişinin kafatasının ölçüldüğünü belgelerle açıklayan Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek şu ifadeleri kullandı;

ÖLÜSÜNE BİLE ZULMETTİLER

Ölüleri çıkarmışlar. Onların kafalarını ölçmüşler. Bunlardan biri de Mimar Sinan. Şu anda Mimar Sinan'ın mezarında kafası yok. Bunları bilin, bu zulümleri ettiler bu memlekette. Ölüsüne bile zulmettiler Mimar Sinan'ın ölüsüne. Bunlar böyle. Dünyanın gıptayla baktığı Mimar Sinan'ın kafasını çıkarıyorlar mezardan, sonra kafa yerine tekrar konmuyor. Bu memlekette yaşayan herkes Mimar Sinan'a aşıktır be. Kalktınız onun kafatasını yerinden aldınız, yerine koymadınız. Daha ne yapacaksınız ki?

PADİŞAHLARIN NAAŞLARINI KÖPEKLERE YEDİRDİLER

Bir bilgi buldum ve bunun belgesini de arıyorum. Selçuklu padişahlarının naaşlarını yerlerinden çıkarıyorlar ve köpeklere veriyorlar. Susmaktan başka ne diyebiliriz ki... Sözün bittiği yer. Osmanlı düşman, Selçuklu düşman, Dersimli düşman, imamlar düşman, şeyhler düşman, Sebahattin Ali düşman, Nazım Hikmet düşman bir tek bunlar iyiymiş.

CHP, Mimar Sinan'ın ölüsüne bile zulmetmiş

Dünden bugüne insan haklarının masaya yatırıldığı programda, tek parti döneminde Dersim'de yapılan katliam ve işkence görüntüleri ekrana getirildi.

Bu görüntülerin ekrana gelmesinin ardından, kesilmiş bir kafatası ile poz veren askerlerin fotoğrafları gösteren Gökçek ' Buna vicdan dayanır mı? Ne yaptı bu insanlar, kafalarını kesip de gülerek fotoğraf veriyorsunuz. Bize bu zulümleri uyguladılar.' dedi.

HANGİMİZ İSTERDİK....


Daha sonra çıplak Dersimli kadınların bulunduğu bir fotoğrafı gösteren Gökçek 'Bu kadınlar çırılçıplak. Bu mudur adalet, bu mudur hukuk? Hangimiz isterdik analarımızın, kız kardeşlerimizin askerlerin önünde böyle çırılçıplak durmasını? Ama bize bunu yaptılar. ' diye konuştu.

KENDİLERİ DE SÖYLÜYOR


Alimlere, şeyhlere yaptıkları zulmün aynısını Dersim'de de yaptılar. Çünkü suçları onlar gibi düşünmemekti. Bunu sadece ben söylemiyorum. CHP'li Hüseyin Aygün de söylüyor. Hüseyin Aygün 'Dersim katliamının sorumlusu devlet ve CHP'dir.' Bunu kendileri de söylüyorlar. Kendiniz söylüyorsanız madem, bu partiyi kapatın da yeni bir anlayış getirin.

BU SAMİMİYETSİZLİK DEĞİL Mİ?


Hiç bir katliam yapmamış olmasına rağmen, 3. köprüye Yavuz Sultan Selim ismini verdi Ak Parti hükümeti, 'Sen bu ismi nasıl verirsin' diye yeri göğü inlettiler. 'Dersim'de bombalarken bu benim en heyecanlı günlerim' diyen Sabiha Gökçen'le ilgili bir tane gösteri var mı? Bu samimiyetsizlik değil mi? Ak Parti ne yaparsa yapsın hata, kendileri yapınca helal olsun alkışlayalım. İşte bu zihniyetin verebileceği bir şey yok.

BEYAZ GAZETE