Başkan Üzülmez, Katsaid’a Konuk Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KATSİAD) aylık gerçekleşen yönetim kurulu toplantısına konuk oldu.

Başkan Üzülmez, Katsaid’a Konuk Oldu

KATSİAD Başkanı Celalettin Kırboz ve yönetim kurulu üyelerinin aylık toplantısına katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sanayicilerle çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundu. Toplantı davetlerine icabet eden Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez’e teşekkür eden KATSİAD Başkanı Kırboz, “Ayda bir olarak yaptığımız toplantıya katılan başkanımıza teşekkür ederim. Belediye iş adamları birlikte küçük büyük ölçekli toplantılarla ilçemizde gelecekte daha başarılı çalışmalara neden olacaktır. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim” dedi.

Ticaret ve ekonomi ile ilgili toplantıda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez de, “Hem Türkiye’nin genel siyasi ve ekonomik gidişatı ile hem de Kartepemizle ilgili karşılıklı istişarede bulunduk. Bu camiadan da gelmemden dolayı bu tür istişareleri önemsiyorum. Göreve geldiğimizden bu yana Kartepe’deki sanayici ve iş adamları ile dernek vasıtasıyla çok iyi iletişimler kuruyoruz. Yapacağımız projelerde başkan ve yönetim kurulu hep bizim yanımızda yer aldı. Sosyal projelerde beraber hareket ediyoruz. Biz de belediye olarak Kartepe’de faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarına kanunların elverdiği ölçüde kişisel kanaatlerimizi kullanarak mümkün olduğunca destek olmaya gelecek olan iş adamlarının da önlerini açmaya gayret sarf ediyoruz. Kartepemizin yeni ortaya koyduğumuz ticari ve turizm vizyonuna değer katmak için ticaretin gelişmişliğin en önemli kıstası olduğu gerçeğini de bir kenara bırakmadan bu düstur ile hareket etmeye çalışıyoruz. Ben sanayicilerimizle, tacirlerimizle, ekonomiye katkı sağlayan, bir kişi dahi olsa istihdam eden her müteşebbisi canı gönülden tebrik ediyorum, önemsiyorum. Allah sayılarını artırsın, arttıkça ülkemizin gücü artsın. Bu istişare ve birliktelik için KATSİAD yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı sonunda Kartepe’nin ufkunu iyi gören Başkan Üzülmez’e desteklerinin süreceğini ifade eden sanayiciler ellerinden gelen gayretlerle başkanın bunu başaracağına inandığını ifade ettiler.
Kaynak: İHA