Başkan Uğur, Müdür Boz ve Başsavcı Bölek'i Ağırladı

Balıkesir’e yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek ve İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ayrı ayrı ziyaret etti.

Başkan Uğur, Müdür Boz ve Başsavcı Bölek'i Ağırladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek’e daha önce Adalet Sarayındaki makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması dileğinde bulunmuştu. Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek de geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a iade-i ziyarette bulundu. Başkan Uğur, makamında kabul ederek bir süre görüştüğü Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek’e “Balıkesir’e hoş geldiniz” diyerek yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle başarılar diledi.

Başkan Uğur, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz’u da makamında kabul etti. İkili görüşmede Emniyet Müdürü Boz, Başkan Uğur’a Burhaniye ilçesinde yapılacak olan yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasıyla ilgili bilgi verdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Müdür Boz’u çalışmalarından dolayı kutladı. Başkan Uğur, Burhaniye ilçesinde yapılacak yeni ilçe emniyet müdürlüğü binasının da hayırlı olması dileğinde bulunurken ziyaretinden dolayı Emniyet Müdürü Feridun Boz’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA