Altındağlı Çocuk Yazarlar İş Başında

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri’nde sanatla, sporla, edebiyat ve şiirle birlikte büyüyen Altındağlı gençler, yazar olmak için yola çıktı.

Altındağlı Çocuk Yazarlar İş Başında
Gençlik Merkezleri sayesinde iyi birer okur olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Altındağlı gençler, yazarlık yolunda ilerlemek için de önemli bir adım attı.
ÇOCUKLAR, YAZARLIK ATÖLYESİNDE
Altındağ Belediyesi, çocukları, çocuk kitapları yazarı Özlem Özyurt ile buluşturdu. Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşiye 150 Altındağlı çocuk katıldı.

Altındağlı çocuklarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden yazar Özlem Özyurt, çocuklara kendi yazarlık serüvenini anlattı ve Altındağlı yazar adaylarına önemli ipuçları verdi.

Çocuklarla gerçekleştirdiği renkli söyleşinin ardından Altındağlı çocuklarla “Yaratıcı yazarlık atölyesi” yapan Özyurt, çocukların kendi hikayelerini yazmasına yardımcı oldu. Altındağlı çocukların ilgisinden çok etkilendiğini ifade eden Özyurt “Altındağ Belediyesi ile bu tarz etkinliklere devam etmeyi çok isterim. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi

Kaynak: İHA