Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan’dan Beşikdüzü Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu’na Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, partisinin Beşikdüzü İlçe Teşkilatı ile birlikte Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nu makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan’dan Beşikdüzü Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu’na Ziyaret

“Belediyenin sorunlarını, belediye başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak iyi bilirim” diyen Aykan, burada, başkan Bıçakçıoğlu ve parti teşkilatı ile uzun süre sohbet etti. Bıçakçıoğlu’ndan Beşikdüzü’nün çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi alan Aykan, Beşikdüzü için Bıçakçıoğlu ve parti teşkilatının birlite önemli işler yaptıklarını, ilçenin AK Belediyecilikten uzak kaldığı zamanlarda birikmiş sorunlarına neşter vurduklarını kaydetti.

Aykan:” Kısa zaman içerisinde Milletimiz hizmeti ve aynı zamanda farkı gördü. AK Parti’nin laf değil; iş ürettiğini anladı. Bundan sonra AK Parti’yi devirmek için kim ne yaparsa yapsın, emellerine ulaşamayacak. Milletimizin iradesinin önüne kimse geçemeyecek. Boşuna kıvranmasınlar, çünkü AK Parti demek hizmet demek; hizmet demekte AK Parti demektir” dedi.

Beşikdüzü’nde esnaf ziyaretlerinde de bulunan Aykan, burada yoğun ilgi gördü.
Kaynak: İHA