15 Farklı Dılde Dünyaya Mesaj Açıklaması

Muhafazakar kesimin önde gelen kadın yaşam ve stil dergisi Aysha Dergi kadınlar gününü önceden kutladı.

15 Farklı Dılde Dünyaya Mesaj Açıklaması
Aysha dergisinin 3. Yılı ve erken kadınlar günü kutlamasında son dönemlerde kadına karşı artan şiddette dikkat çekmek için gecede podyuma çıkan Özge ulusoy ve diğer modeller ellerinde 15 farklı dilde “Kadına karşı şiddete hayır” pankartlarıyla çıktı.
Şiddetin dili dini ve rengi olmaz Mesajı ile tüm dillerde pankart açılan gecenin Sunuculugunu Elif Güvendik Nayman üstlendi. Geceye Katılan isimler Arasında TCBMM Başkanı Cemil Çiçek’in eşi Gülten Çiçek, Türkiye Dostu Azebaycan kadın Milletvekili Ganire Paşayeva, Burcu Kara, Ceylan Çapa, Ebru Destan İnan, Arzu Kaprol, Zahide Ceylan'ın yanı sıra cemiyet ve iş hayatından birçok ünlü kadın vardı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Aysha Dergisi İmtiyaz sahibi ve yayın yönetmeni Pınar Küçükşabanoğlu uzun yıllardır iş hayatında mücadele eden ve birçok projeye imza atmış bir iş kadını olarak, bu gecede Aysha’nın başarısını kutladığını “söyleyerek rüyamı gerçekleştirmemde sağladığınız katkı için tekrar tesekkür ediyorum. İstanbul’dan dünyaya açılan bir kadın dergisi olmak arzusuyla çıktığımız bu yol zordu, meşakkatliydi, ama hep inandık… Rabbim, bugün burada Aysha’nın 28. sayısını görmeyi nasip etti. Arkamdaki en büyük güç her zaman ailem ve gerçekten yapabileceğime inanmaktı” dedi.

Yaşayan ve yaşatan, hayatın içinde, merkezinde yer alan kadını anlamaya ve anlatmaya çalıştılarını söyleyen Küçükşanaoğlu “ AYSHA ile. Kadın olmanın daha da zor olduğu günümüzde, sizler gibi, bizler gibi bir kadını resmetmeye çalıştık. dedi
Geceye katılan davetlilerden Burcu Kara Trafikte boğuşarak geceye geldiğini söyleyerek “ arkadaşımın gecesi bu gece için çok özenle hazırlandım” dedi.

Kendisinin de podyuma çıkma gibi bir düşüncesi olup olmadığı yönündeki soruya “ bu sene Özge Ulusoy’u gölgede bırakmamak için podyuma çıkmadım. Ama ayağım takılıra düşeri diye çok korkuyorum” dedi.

Gecede bilim alanında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’a plaketini Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in eşi Gülten Çiçek ve Aysha Dergisi Yayın Yönetmeni Pınar Küçükşabanoğlu verdi.
Kaynak: İHA