Üzülmez’e Ak Kartepe Takım Forması Hediye Edildi

AK Parti İlçe Teşkilatı yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret ederek başkana formalarını hediye etti.

Üzülmez’e Ak Kartepe Takım Forması Hediye Edildi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i önceki gün makamında ziyaret eden Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı Halkla İlişkiler Başkanlığı yöneticileri Necdet Subaşı, Mehmet Tanta ve Selçuk Kösemen, ilçede kurulan Ak Kartepe Futbol Takımı hakkında başkanı bilgilendirdiler destek istediler. Kartepe’de birlik ve beraberliği spor ile pekiştirme hedefindeki yöneticiler, hafta sonu başlayacak maçlarında başkanında takımda yer almaları yönündeki taleplerini ilettiler.

Başkan Üzülmez’e adının yazıldığı formayı da hediye eden Subaşı, belediye meclis üyeleri ile başkanın da yer alacağı maç için davette bulundular. Başkan Üzülmez, ilçe teşkilatının sivil toplum kuruluşlarını da hedef alan organizasyonun da yer almaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Nazik davetleri ve güzel jestleri için konuklarına teşekkür eden Başkan Üzülmez, “Sportif faaliyetler insanları kaynaştırması bakımından önemlidir. İlçede bütünlüğü sağlayacağına inandığım bu faaliyetin geniş kitlelere hitap etmesini umuyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını da dilerim” dedi.

Kaynak: İHA