Şahin ve Özkeçeci’den Chp’ye İadeyi Ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, CHP il yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.

Şahin ve Özkeçeci’den Chp’ye İadeyi Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, CHP il yönetimine başarılar diledi. İl ve ilçe yönetimlerinin de hazır bulunduğu ziyarette, dostluk mesajları verildi.

Gaziantep’in birçok yönüyle ülkeye örnek olduğunu belirten Fatma Şahin, “Geçtiğimiz seçimlerde ülkeye örnek olacak bir uygulama gerçekleştirdik. Şehrin her bölgesine gelişigüzel bayraklar açılmaması konusunda bütün partiler anlaştık. Bunu birçok şehir beceremedi. Gaziantep bu tür konularda sağduyusu ile her zaman örnek bir davranış sergiliyor. İnşallah bu seçimler de dostça bir ortamda gerçekleşir” dedi.

CHP İl Başkanı Sait Köse ise, “Kent adına doğru yapılan her çalışmanın her zaman yanındayız. Yanlışları, gördüğümüz eksiklikleri paylaşırız. Önemli olan kentte hizmettir. Amaç ülkeye, şehrine hizmet yarışı. Bu yarışı da en güzel şekilde gerçekleştirmek gerekir” dedi.

Kaynak: İHA