Burhaniye'de Emniyet Müdürlüğünün Temeli Törenle Atıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ilçe emniyet müdürlüğünün temeli Vali Mustafa Yaman’ın da katıldığı törenle atıldı.

Burhaniye'de Emniyet Müdürlüğünün Temeli Törenle Atıldı
Atatürk Spor Salonu yanındaki 7 bin 475 metrekarelik alanda yapımına başlanan 4 katlı müdürlük binasında 2 bin 330 metre kare kapalı alan yer alacak.
Temel atma töreninde bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Orhan, 170 personelle görev yaptıklarını belirterek inşaat hakkında bilgiler verdi, katılımcılara teşekkür etti. Belediye Başkanı Necdet Uysal, da konuşmasında döneminde ilk devlet yatırımının temelini attıklarını söyledi.

Başkan Uysal, Reşitköy barajı, Devlet Hastanesi, OSB ve yeni okulların temellerini de atmak istediklerini bildirdi.

Balıkesir’in, İstanbul, İzmir ve Bursa gibi büyük illerin arasında cazibe merkezi olduğunu belirten Vali Mustafa Yaman, şu anda ilde 113 projenin olduğunu söyledi.

Polisin halkın can ve mal güvenliğini sağladığını anlatan Vali Yaman, emeği geçenlere teşekkür ederken, polise başarı diledi. Konuşmaların ardından Müftü Oğuz Metin, dua yaparken, temel Vali Mustafa Yaman, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, CHP Milletvekili Nedret Akova ve Burhaniye Kaymakam vekili Mehmet Göze tarafından atıldı. Törene Balıkesir ve Burhaniye’den çok sayıda daire amiri ve vatandaşlar katıldı.

Törenin sonunda konuklara etli pilav ikramı yapıldı.
Kaynak: İHA