Aday Adayı Zafer’den Stk'lara Ziyaret

SATSO, SESOB ve Demiryol İş Sendikası’nı ziyaret eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı, Gazeteci-Yazar Cihat Zafer Demirel, “Sivil toplum kuruluşları milletvekilleriyle kolay iletişim kurabilmeli.

Aday Adayı Zafer’den Stk'lara Ziyaret
Milletvekilinin işi akıl vermek, üstten bakmak, laf yetiştirmek değil; talepleri toplamak ve dert dinlemektir” dedi.


AK Parti Milletvekili Aday Adayı, Gazeteci-Yazar Cihat Zafer Demirel, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) ve Demiryol İş Sendikası’nı ziyaret etti. İlk olarak Demiryol İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Yaman ve yöneticileri ziyaret eden Demirel, “Sivil toplum kuruluşları milletvekilleriyle kolay iletişim kurabilmeli. Demiryolu, vagon fabrikası, sizler ve sendikanız Adapazarı’nın sembolüdür. Ben Vagon Fabrikası’nın ekmeğiyle büyüdüm. Tren garı ve vagon fabrikası ortak geçmişimiz ve geleceğimizdir. Sadece Sakaryalılar’ın değil demiryolcuların da vekili olacağım” dedi

Demiryol İş Şube Başkanı Cemal Yaman ise, “Siz senelerini Vagon Fabrikası’na vermiş Burhan Demirel ağabeyimizin oğlusunuz. Çocukluğunuzu biliyoruz. Çalıştığınız yerler, bulunduğunuz çevreler, ortak dostlarımızın bulunduğu çevrelerdir. Allah yolunuzu açık etsin” diye konuştu.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyeleriyle de görüşen Cihat Zafer Demirel, “Sizin kendi alanınızdaki gayretinizi ve emeğinizi doğru anlamalıyız. Bizim işimiz size işinizi öğretmek değil. Sıkıntınızı dinlemek, aktarmak ve sizinle iyi bir iletişim kurmak. Yerli otomobili siz yapacaksınız. Yapıyorsunuz zaten. Önemli olan konumlandırmayı yapabilmek, markalaşmayı başarabilmek. Bu da yerli otomobilden önce yerli kafa demek. Ben, hem diğer 6 milletvekili, hem de ticaret ve sanayi camiası arasında bir halkla ilişkiler uzmanı gibi iletişim sağlayan bir milletvekili olabilirim” diye konuştu.

Özellikle Kanal A’daki programında Sakaryalı konuklara devamlı yer vererek adeta Sakarya’nın PR Ajansı gibi çalışan gazeteci-yazar Cihat Zafer Demirel’e destek veren SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ise, “Ortak sıkıntıları dile getiriyorsunuz. Bizim, şehir yönetimi olarak, başta Valimiz, Büyükşehir Belediye başkanımız, aramızda çok iyi bir uyum var. Sürekli istişare halindeyiz. Gece gündüz demeden birbirimizi arıyoruz. Seçimlerden sonra milletvekillerimizle aynı uyum içerisinde Sakarya ve yeni Türkiye için çalışacağız” diye konuştu.

Kösemusul, “Sizler gibi Sakarya’yı daima öne çıkaran aktif, iş dünyasının dertlerini bilen genç adaylar, gelecek adına umut verici” diyerek Demirel’e Ada’dan Pazar’a kitabını hediye etti. SESOB Başkanı Hasan Alişan ve yönetimi de AK Parti aday adayı Cihat Zafer Demirel’i ağırladı. SESOB Başkanı Alişan, “Seçmen son derece akıllı ve her şeyin bilincinde. Kimi seçeceğini ve kimi destekleyeceğini çok iyi biliyor. Seçimden önce esnafın kapısını aşındıranlar seçimden sonra arayıp sormuyor. Bu sistem değişmeli” dedi.

Alişan’ın eleştirilerine hak veren Cihat Zafer Demirel ise, “Milletvekilinin işi akıl vermek, üstten bakmak, laf yetiştirmek değil; talepleri toplamak ve dert dinlemektir. AK Parti yine kazanacaksa seçimden önce gittiği kapıyı seçimden sonra unutmayan, seçmeniyle daima bir arada olan, oy veren vatandaştan selam vermeyi esirgemeyen adaylarla kazanacak. Her şey o birlikte içilen bir bardak çaydan ibaret aslında” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA