Mtdf'ye Mersin'den Bir Dernek Katıldı

Merkezi Mardin'de bulunan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu'na (MTDF), İçel Kızıltepeliler Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneği'nin de katıldığı bildirildi.

Başkanı Mehmet Şerif Öter, bu katılım ile federasyondaki dernek sayısının 50'ye ulaştığını, federasyonun tanıtım etkinliğine katılan dernek yöneticilerinin federasyonu ziyaret ettiğini ve federasyona katılma taleplerini ilettiklerini belirtti.

Öter, "Federasyon olarak katılım taleplerinden memnuniyet duyduk. İçel Kızıltepeliler Derneği, sivil toplum alanında hemşerilerimizin dayanışma, kaynaşma ve eğitime katkı alanında çalışmaları takdire şayandır. Federasyonumuza katılmaları bize güç vermiştir. MTDF Mardinliler'in güçlü bir sivil toplum oluşumudur. Herkesi, sahip çıkmaya davet ediyoruz" dedi.

İçel Kızıltepeliler Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Eğitim Dernek Başkanı Ahmet Kılınç ise, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu'nun siyaseten tarafsız bir şekilde halka hizmet etmeye çalıştığını, 'birlikten güç doğar' anlayışıyla federasyonunun 50'nci derneği olarak katılım sağladıkları söyledi.

Kaynak: AA