Huzur Evine Ambulans

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Kalıcı Konutlarda faaliyet gösteren Hilmi Çilingir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine bir adet ambulans teslim etti.

Huzur Evine Ambulans

Düzce Hilmi Çilingir Huzurevine Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki ambulans teslim törenine Vali Yardımcısı Salih Karabulut, Sağlık Müdürü Dr. Mahir Arslan ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ile Sağlık Müdürlüğü Personelleri ile huzurevi yöneticileri ve huzurevinde kalan huzurevi sakinleri katıldılar.

Törende Vali Yardımcısı Salih Karabulut yaptığı konuşmada, “Sağlık Müdürlüğümüzce huzurevimize hibe edilen bu ambulansın huzurevinde kalan vatandaşlarımızın rahatsızlandıklarında hastanelere nakillerinde kullanılacak. Böylelikle huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlarımızın hastanelere en hızlı şekilde nakillerinin sağlanacak” dedi.

Karabulut sağlık alanındaki hizmetlerin kalitesinin artırılacağını söyleyerek ambulansı huzurevine tahsis eden İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkür etti. Ambulansın anahtarı, Vali Yardımcısı Salih Karabulut ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mahir Arslan tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım’a teslim edildi.
Kaynak: İHA