Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Haftalık Basın Değerlendirme Toplantısı Yaptı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından her hafta gerçekleştirilen “gündem değerlendirme” toplantısına bu hafta da devam edildi.

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Haftalık Basın Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken tarafından “yerel ve ulusal” gündem değerlendirildi. Toplantıda konuşan ve partinin geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgiler veren Ötken şunları söyledi:
“AK Parti İl Başkanlığı olarak yoğun bir hafta geçirdik. Bildiğiniz gibi siyasi partilere yönelik ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca 8-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle AK Parti İl Gençlik Kolları üyelerimiz Devlet Hastanesinde tedavi gören yaşlı hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundular. Yetimler Haftasında yetimleri unutmayarak il başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin katıldığı bir program düzenleyen İl Gençlik Kolları Başkanlığımız, yetim çocukları gönüllerince eğlendirerek güzel bir gün geçirmelerini sağladılar. İl başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla merkez ilçe danışma meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Belde Belediye Başkanları, mahalle ve köy başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı geniş katılımlı bir danışma meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda İl Başkan Yardımcısı Mustafa Albay, toplantıya katılanlara sandık yönetimi ile ilgili bilgiler verdi.”
Kaynak: İHA