Eyüp Belediyesi Çağrı Merkezi’ne Gelen İlginç Talep ve Sorular Güldürüyor

Vatandaşların sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla hizmet veren Eyüp Belediyesi Çağrı Merkezi’ne gelen ilginç talep ve sorular güldürüyor.

Eyüp Belediyesi Çağrı Merkezi’ne Gelen İlginç Talep ve Sorular Güldürüyor

Eyüp Belediyesi tarafından vatandaşların soru, talep ve şikayetlerini hızlı şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla hizmete sunulan Çağrı Merkezi’ne birbirinden ilginç telefonlar geliyor. Günde ortalama 250 civarından telefonu cevaplayan Çağrı Merkezi personeli, ilginç talepleri de yine belediye dışındaki ilgili birimlere yönlendiriyor.

“Bugün hava durumu nasıl olacak? Cep telefonumda sorun var ne yapmalıyım ? Çamaşır makinem bozuldu, 1 damacana su gönderir misiniz, internetim çok yavaş, evimi temizletmek istiyorum” Eyüp Belediyesi 444 30 00 numaralı Çağrı Merkezi’ne gelen ilginç talep ve isteklerden birkaçını oluşturuyor. 24 saat görev yapan Çağrı Merkezi’ne bunların dışında BEDAŞ, İSKİ ve İETT ile ilgili olarak da talep ve şikayetler de geliyor. Bütün istek, talep ve şikayetleri dinleyen ve gerektiğinde belediye dışından olsa da ilgili birim ve kurumlara yönlendiren Çağrı Merkezi personeli, ayda ortalama 6 bin civarında telefonu yanıtlıyor.

Eyüp Belediyesi ile ilgili olarak tüm talep ve istekleri anında konuyla ilgili müdürlük ya da birimlere yönlendirdiklerini söyleyen Çağrı Merkezi Sorumlusu Özlem Çelik, “Amacımız Sayın Başkanımız Remzi Aydın’ın ortaya koyduğu misyon ve vizyon doğrultusunda vatandaşlarımıza hızlı ve güler yüzlü hizmet sunmak. Bazen görev tanımımız dışında taleplerle de karşılaşıyoruz ancak bunlarda da vatandaşları ilgili birimlere yönlendiriyoruz ya da nazikçe bizim yapabileceğimiz bir şey olmadığını anlatıyoruz. Bir damaca su isteyen de oluyor, çamaşır makinesinin bozulduğunu söyleyip yardım isteyen de” diye konuştu.

Kaynak: İHA