Döne ile nişanlanan Oğuz'un aklı Merve'de mi kaldı / Evleneceksen Gel

Evleneceksen Gel adlı izdivaç programında filmlere taş çıkartacak bir olay yaşandı...

Döne ile nişanlanan Oğuz'un aklı Merve'de mi kaldı / Evleneceksen Gel
Show TV'de yayınlanan Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı izdivaç programı yaşananlarla adından sıkça söz ettiriyor. Programın son yayınlanan bölümünde bir gelin adayının damat adayı hakkında yaptığı açıklama şok etti.

Döne Hanım kendisiyle nişan kararı alan Oğuz Bey'in aklında hala bir başka gelin adayı Merve Hanım'ın olduğunu iddia etti. Bu iddiayı kesin bir dille yalanlayan Oğuz bey 'benim Merve adında bir yeğenim var ben ondan bahsediyorum' dedi. Program sunucusu Seda Sayan damat adayının bu sözlerini inandırıcı bulmayarak 'Döne bunu anlamayacak kapasitede bir kız değil' dedi.

Uzun süre damat adayına tepkisini dile getiren Döne Hanım 'benim ve senin aileni kimse böyle bir konuyla rencide edemez' dedi. Damat adayı Oğuz Bey ise gelin adayına Merve Hanım'ı kesinlikle aralarına sokmadığını görünen köyün kılavuz istemediğini söyledi.

Aralarındaki tartışma nedeniyle strese girdiğini söyleyen gelin adayı Döne Hanım müzik çalınmasını isteyerek bir anda oynamaya başladı.

Yaşanan bu olaylardan sonra iki taraf da yollarına başka adaylarla devam etme kararı aldı.