Başkan Üzülmez, Emekevler Mahallesi Sevgi Kaynaşma Gününe Katıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Emekevler Mahallesi’nde bu yıl beşinci kez düzenlenen “Sevgi, kaynaşma ve geçmişlerimizi anma” gününde mahalle sakinlerini yalnız bırakmadı.

Başkan Üzülmez, Emekevler Mahallesi Sevgi Kaynaşma Gününe Katıldı

İlçe Müftüsü ve bölge imam hatiplerinin okuduğu kuran, mevlüt ve ilahilerle manevi duygu yüklü etkinliğe mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

Kartepe Emekevler Mahalle Muhtarlığı ile Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi tarafından düzenlenen “Sevgi, kaynaşma ve geçmişlerimizi anma” günü bu yıl beşinci kez düzenlendi.

Muhtar Mevlüt İnan ve Dernek Başkanı İsmail İnan’ın girişimleri, bölge esnafı ve gönül dostlarının katkıları ile Emekevler Cami bahçesinde düzenlen etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri, mahalle sakinlerinden oluşan yaklaşık 1200 kişi katıldı.

Emekevler Mahallesi’ndeki “Sevgi, kaynaşma ve geçmişlerimizi anma günü” adlı programın açılışında konuşan Muhtar İnan, “Geçmişlerimizi rahmetle ve minnet ile andığımız, birlik ve beraberliğin yaşatıldığı bu programa katılımları ve katkıları destek veren başta Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez olmak üzere herkese teşekkür ederiz” dedi.

Kartepe Müftülüğü imam hatiplerinin de Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlüt ve ilahilerle manevi duygu yüklediği programda günün anlam ve önemine değinen Müftü Nurgün, duayı yaptırdı. Konuklara çeşitli ikramların yer aldığı etkinlikte mahalle sakinleri ile hasbihal eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, örnek teşkil eden bu organizasyonu tertipleyenleri kutlarken katılımcılara da gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.
Kaynak: İHA