Altın Haşhaş Ödül Töreni 11 Nisanda Gerçekleştirilecek

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği’nin (AGAD) ev sahipliğinde yapılacak olan “Altın Haşhaş Ödül” töreninin bu yıl 11 Nisanda gerçekleştirileceği belirtildi.


Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan, “Altın Haşhaş Ödül Tertip Komitesi” Başkanı İlyas Kaan Taytak, alanlarında başarıyı yakalamış olan kişilerin belirlenerek yakın zamanda kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği (AGAD), ev sahipliğini yapacağı ödül gecesinin 11 Nisan Cumartesi saat 20.00’de termal bir otelde gerçekleştirileceğini ifade eden Taytak, “Marka Kent Afyonkarahisar ve Altın Haşhaş Ödülleri Tertip Komitesi tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenecek olan ‘’Altın Haşhaş Ödülleri’ adlı ödül gecesinin bu yıl birincisi düzenlenecektir. Zirvedekiler ‘Afyonkarahisar’da Buluşuyor’ adlı ödül gecesinde Kültür, Sanat, Siyaset, Ekonomi, Spor ve Barış etkinlikleri kapsamında yapılacaktır. Gerçekleşecek olan bu etkinlikte, 40’a yakın kategoride ulusal ve yerel kişiler ve kurumlar ödül takdim edilecektir. Bunların öne çıkanları ise ‘Üstün Hizmet, Onur, Teşekkür, Barış ve Hoşgörü’ ödülleri başlıca olmak üzere alanlarından başarıyı yakalamış diğer kişilere de, yılın bürokratı, Belediye Başkanı, sivil toplum örgütleri başkanı, gazeteci yazar, haber spikeri, ses sanatçısı, kadın oyuncu, erkek oyuncu, televizyon program yapımcısı, televizyon program oyuncusu, dizi film oyuncusu, sinema filmi, sporcusu, mankeni, modeli, iş kadını, iş adamı, sunucu, kadın girişimcisi, genç girişimcisi, eğitim gönüllüsü, Yılın Markası Ödülü gibi kategorilerde belirlenen kişiler ve kurumlara düzenlenecek bu ödül gecesinde plaketler takdim edilerek onurlandırılacaktır” dedi.

Kaynak: İHA