Yolanthe'ye çifte şok!

Rol aldığı film Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından şikayet edilen Yolanthe Cabau'ya bir şok daha! Hollanda'daki satılık evinin emlakçısı, Cabau için 'O kadar pinti ki 1 euro'nun hesabını yapıyor' dedi!

Yolanthe'ye çifte şok!
Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, şimdilerde hayli sıkıntılı. Güzel yenge, önceki gün ilk olarak Mehmet Ali Erbil'le başrolünü paylaştığı 'Polis Akademisi Alaturka' filmiyle ilgili aldığı haberle şoke oldu. Daha önce de teknik aksaklıklardan dolayı vizyon tarihi ertelenen film için bu kez de şikayet yağdı. Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Akademisi Alaturka filmi hakkında suç duyurusunda bulundu.

ÜNİFORMALAR İZİNSİZ KULLANILDI

EGM yetkilileri, filmde yer alan logo ve üniformaların izinsiz kullanıldığı ve bu izinsiz kullanımın "polisin kamuoyu önündeki imajına zarar veren unsurlar barındırdığı" gerekçesiyle, filmin yönetmeni ve yapımcı şirketten şikayetçi oldu. Bu haberle canı sıkılan güzel yenge, Hollanda basınında hakkında çıkan haberlerle ikinci bir şok yaşadı.

'SATILACAĞINI HİÇ SANMIYORUM'

Yolanthe Cabau'nun yaklaşık 1 yıl önce satışa çıkardığı Hollanda'daki villasının halen alıcı bulmaması haber oldu. Villanın satım işleriyle uğraşan emlakçı ise şöyle dedi: "Alıcı çıkmaması nedeniyle fiyatı 325 bin euro'dan 289 bin euro'ya indirdik. Yolanthe Cabau o kadar pinti ki 1 euro'nun bile hesabını yapıyor. Bu evin satılacağını sanmıyorum."