Necmettin Erbakan İçin Malkara’da Mevlit Okutuldu

Eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 4'üncü yılında Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde dualarla anıldı.


Necmettin Erbakan'ın, vefatının 4'üncü yılında Malkara Gazi Ömer Bey Camii’nde Mevlit okutuldu. Öğle namazı öncesi başlayan programa, Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanı Adem Erdoğan, Eski İlçe Başkanı Yusuf Altıntaş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Enes Kiremitçi, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Fedai Tuyan, Ersin Yavuz, Mehmet Tekeş, Erkan Öktem, Nuri Can ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanı Adem Erdoğan, "Milli Görüş Hareketi'nin kurucusu ve lideri olan rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 4. yılı münasebetiyle okutulan mevlite katılan bütün vatandaşlardan Allah razı olsun. İnsanoğlu elinde bulundurduğu şeylerin gerçek değerini kaybettiği zaman anlıyor. Erbakan hocamızın yaşantısı, mücadelesi ve hayatı bizlere örnek olmuştur. Muhterem hocamızın vefatının yıl dönümü nedeniyle hocamızın hatırası önünde saygı ile eğiliyor, Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad olsun" dedi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Erbakan için dualar ve ilahiler okundu. Mevlid-i Şerifin ardından cemaate pilav ve ayran ikram edildi.
Kaynak: İHA