Mardin'e Tayin Olan Vali Koçak, 10 İlçede Veda Ziyaretlerini Tamamladı

Son Valiler kararnamesi ile Mardin'e tayin olan Vali Ömer Faruk Koçak, Elazığ'da 10 ilçede veda ziyaretlerini tamamladı.

Mardin'e Tayin Olan Vali Koçak, 10 İlçede Veda Ziyaretlerini Tamamladı

Vali Ömer Faruk Koçak, geçtiğimiz hafta 5 ilçeyi ziyaretinin ardından kalan 5 ilçeyi de tek tek ziyaret etti. Elazığ'ın Ağın ilçesinden başlayarak sırasıyla Keban, Baskil, Maden ve Sivrice ilçelerini ziyaret eden Vali Koçak, vatandaşlarla ve ilçe protokolleri ile tek tek vedalaştı. Vali Koçak, 5 ilçeden ilk ziyaret yeri olan Ağın'da Irak’ın Telafer bölgesinden gelen Ağın Belediyesi misafirhanesine yerleştirilen on dört kişilik iki aileyi de ziyaret eder bilgi aldı.

İlçelerdeki veda ziyaretlerini Ağın, Keban,Baskil, Maden ve Sivrice ile tamamladıklarını belirten Vali Koçak, "Biz 1,5 yılda, çok az süre ile hizmet yapmamıza rağmen vatandaşımız bizlere çok iltifat ederek, çok kadirşinaslık göstererek yine bizi mahcup etti. Daha önce de söyledim, kamuoyunun önünde bir kez daha söylemek istiyorum. Ben Elazığ’da 1,5 yıl Valilik yaptım ve valilik yapmaktan hakikaten gurur duydum. Çok memnunum, ayrılırken de memnun ayrılıyorum. Biz vatandaşımıza ne kadar hizmet etsek azdır, hatta sırtımızda taşısak azdır. Şimdi helalleşirken herkesin hem güler yüzle hem kadirşinaslıkla bizleri uğurladığını görüyorum. Bu bizleri duygulandırıyor" dedi.

Ulaşma imkanı bulamadıkları ve bizzat helallik isteyemedikleri kişilerden de helallik isteyen Vali Koçak, Elazığ'da çalışmaktan onur duyduğunu söyledi.

Kaynak: İHA